вівторок, 21 лютого 2012 р.

Січневий подарункопад:)

Січень для мене був надзвичайно подарунковим місяцем:) Спочатку я виграла цукерку в Лілюськи-Lilia, чудовий штампик Love you always.


Як виявилось - він справжній талісман:) бо розпочав серію виграних презентів:) Тепер буду опановувати популярне хобі - розмальовувати штампики. Ви, доречі, вже записали собі в хотюнчики маркери Тіма Хольца?;)
Лілюся певно вирішила мене задарувати повністю, тому до штампика додала чудову валентинку-теґ, та масу потрібних скраперських штучок! Ось погляньте


Тут є чорні клеєві квадратики, метелики, висічки, білетики, квіточки паперові й тканинні, гілочки, пряжки, цвяшки, кутик і шпильки! Дуже-дуже дякую, Лілю!!!
До речі, любителькам цифрових штампів рекомендую почастіше заглядати до Лілі в блоґ, бо вона є дизайнером в кількох проєктах, призами за виграш у яких є чудові й неповторні цифрові зображення! Тож ви завжди знатимете, де зараз проходить цікаве завдання з такими модними призами;)

Другим моїм виграшем був чудовий набір паперу з ведмедиками Fizzy у завданні від Яни та блоґу Зроби Сам{а}. 


Цей набір фантастичний! В голові рій ідей, ще б мої руки встигали робити все що я хочу((... Але я до нього доберусь, обіцяю;)
Я думаю, ви в курсі, що Яна ніколи не дасть розслабитись;) Завдання завжди цікаві й різнопланові, не пошкодуєте, якщо приєднаєтесь:)

І ця ж сама валентинка I'm your kitty щасливо виграла приз від Іри у челенж-блозі "Бантик"! Це чудовий набір різноманітних висічок, квіточок, паперу. А ще окремим листом Іра прислала додатково вирізані чудові слова для майбутнього альбому! Дуже-дуже дякую!!!



На "Бантику" теж дуже цікаве завдання про чарівні події навколо нас. А ще й важливий момент - учасників поки не так багато, тож шанси виграти гарнющі висічки величезні. Лишається лише приєднатись;)

Ось так четверо чудових людей (про Валю я написала в попередньому пості) зробило місяць січень насправді чарівним:) Щиро вам дякую!!! Нехай позитив, яким ви поділились, повернеться до вас сторицею!!!

12 коментарів:

  1. Оце так підвезло!!! Гарнющі подарунки!!! А штампик - то краса (а чиєї ж він фірми, я б собі теж щось схоже придбала?)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валентино, на жаль, фірма закрилася. Її власниця створила магазин в рамках дипломного проєкту. Нещодавно вона вийшла заміж і, вочевидь, через брак часу закрила магазин.
      Дуже сумно мені, бо штампи просто шикарні. Я так мріяла закупитися ними на ДН, а тут такий облом. (((

      Видалити
  2. суперовий подарункопад! бажаю побільше таких позитивних емоцій!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, Валю! Штампик від PaperWorks Co.Stamps (www.paperworksco.com) Але найприкріше те, що вони закрились через тиждень після Ліліного замовлення((( Хоча після додаткового листування штампик таки зробили й вислали. Але направду шкода(( бо штампи в них були чудові!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Оксанко! І за приємні лютневі подаруночки також:)
    І, упппс((( Здається, я ще твоїм блокнотиком забула тут похвалитись(( Адже він теж був подарований у січні! Ви мене так задарували, що я геть пам'ять втратила на радощах;) Буду виправлятись!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для найбільш нетерплячих тут
      http://scrapkoa.blogspot.com/2012/01/blog-post_119.html
      можете потішитись за мене і трішки позаздрити, яка краса завдяки Оксанці живе тепер в моїй сумочці:)

      Видалити
  5. Ірусю, дуже тішуся, що тобі все сподобалося й що стільки подаруночків принесла перша виграна цукерочка! Бажаю побільше удачі в майбутньому!
    Та й зважаючи на те, що замовити такий штампик можливості вже нема, то можна сказати, що в тебе ексклюзивчик поселився. ;)

    ВідповістиВидалити
  6. Іринка, втіаю))) Оце, справді ти везуча))) Молодчинка) Тепер тільки встигай робити ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, правду кажеш, сонечко;) Як би то встигнути все задіяти?))) Буду старатись:)
      Дякую за вітання!:)

      Видалити

Дякую за ваші коментарі! Дуже люблю їх читати:) Не забувайте покритикувати;)