четвер, 29 березня 2012 р.

Знову подарунки:)

Якось так є, що мені щастить на світлих та відкритих людей, і на подарунки від них:) Одна з цих чарівних фей живе у нашій Блоголяндії, а звати її Dari:) Щоразу, зайшовши до Даринки у гості, дивуюсь, як з нічого можна зробити щось!:) І от одного чудового ранку поштарка принесла мені конвертик, а там була ось така неймовірна АТС!


Серію Даринка назвала Flying... Так повітряно і по весняному!:) І тепер я вже кілька днів літаю)))
А допомагають підзаправлятись ще й отакі чудові дарунки


Тут є заготовки для листівок, текстурний папірчик, спеціально для мене!! вирізана заготовочка LOVE, теґ, штучка для журналінгу, стрічки, шнурочок, ґудзички, стрази та бедрики - все таке класнюче, і дійсно моє:) Дякую, сонечко!!!

А ще трішки повихваляюсь))) Моя закладочка здобула прихильність форумлянок з ДП, і отримала за це чудовий приз від Аґрафки!
Конкурси у нас придумує Ліля, я завжди дивуюсь її невгамовній фантазії:) Отож, головними цього разу були Мелодії натхнення. Я творила під пісню Скрябіна "А пам'ятаєш" (Місця щасливих людей). Трішки навіть скраповий кліп)) Доречі, знімали його на Дніпровсько-Бузькому лимані в Миколаївській області. Такі краєвиди - аж дух захоплює!


Ось така романтика вийшла в мене:)



А приз від Аґрафки - це чудо-диво клеючий пістолет від Stix2


Пришпильно ним клеїти:)

Ну і наостанок покажу ще одну конкурсну листівочку на тему "Дівчина-весна".


Моя дівчина-весна принесла в кишеньці купу позитиву:)


Підказку, як зробити складочки, я побачила в неймовірному Мар'янчиному потязі - дуже дякую! Без тебе я б не додумалась до такого рішення))


Конкуренція була шалена, тож головні призи мені не перепали, а вони були класнющі, самі розумієте;) але додаткова 5% знижечка ще нікому не завадила - тож я задоволена як слонь:) Тим більше, що листівочка тепер має прекрасну власницю:)

Оце-то я відзвітувалась))) Дякую, що заглядаєте, читаєте й коментуєте!:) Ваші слова додають веселкових кольорів у буденність:)

19 коментарів:

  1. Вітання, вітання, вітання!!!
    Заздрю пістолету великою скраперською заздрістю! Хай він полегшить процес клеєння!

    ВідповістиВидалити
  2. Іра, але ж і класно тобі!!!! :) І АТС таку цікаву маєш з купою потрібних доповнень, і закладочку он яку змайструвала - не просту, а перемогоприношуючу!!! А листівку-то яку створила - гарну-прегарну (чесно-чесно!!!) І мені від цього всього теж класно стало :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Алінко, за багато теплих слів!!! Тішусь що мій пост підняв тобі настрій:)

      Видалити
  3. Йой, стільки всього в одному пості, що не знаю, що коментувати:) По-перше, вітаю з перемогою, закладочка супер, пісня вибрана чудова! По-друге, вітаю з подарунками. АТС така класна, мені вони щось не пішли:( Листівочка теж файнюня!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Марічко!:) Мені атс першого разу теж не дуже пішли, а вдруге вже було простіше, сподіваюсь втретє вдасться зробити щось хоч трішки наближене по крутості до Даринчиної атс:) Тим більше тема довільна - тож можна фантазувати до несхочу:)

      Видалити
  4. Ірусь, вітаю з перемогою. А я здогадалася, ще як тільки запустили конкурс, що то твоя закладочка, через ейфелову вежу))), ти ж робила вже одну закладку з нею "Для стильної мрійниці". Ну і друга весняна листівочка дуже гарна. А АТС-ка просто слів бракує, така повітрянааа і подаруночки до неї дуже гарні і необхідні.

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую, Лесю!:) Приєднуйся до конкурсів;)

    ВідповістиВидалити
  6. Краса!!!! Все так ПРИШПИЛЬНО, просто в захваті... Теж хочу такий кутик в книгу... Треба щось придумати...

    ВідповістиВидалити
  7. ого, який насичений пост!!! вітаю з АТС-кою, перемогою твоєї закладочки, і дівчина весна дуууже весняна!!
    ти молодчинка!!! :)

    ВідповістиВидалити
  8. Ой, хто б казав, що у мене ідей багато! Ти он що понавироблювала!!!Красу неймовірну! Листівка дуже-дуже гарна, я її хвилин п'ять роздивлялась!

    ВідповістиВидалити
  9. Іро, такий насичений пост :) Усе сподобалося дуже!

    ВідповістиВидалити
  10. Дякую, Юлю!:) Передсвяткова метушня і насиченість днів змушує тулити все в один пост)))

    ВідповістиВидалити
  11. Яка краса! Така гарна повітряна куля, мені дуууже сподобалась листівка :)

    ВідповістиВидалити

Дякую за ваші коментарі! Дуже люблю їх читати:) Не забувайте покритикувати;)