вівторок, 11 грудня 2012 р.

Мрії у фіолетових тонах

Привіт:) Сьогодні стартував п'ятий етап Проекту Поєднання - домінуючий фіолетовий колір + один додатковий колір у невеликій кількості. Моя листівка не про новорічні свята, приготування яких у розпалі, а про мрії, багато з яких збудуться саме в цей чудовий період:)
Привет:) Сегодня стартовал пятый этап Проекта Сочетание - доминирующий фиолетовый цвет + один дополнительный цвет в небольшом количестве. Моя открытка не о новогодних праздниках, приготовления к которым в самом разгаре, а о мечтах, многие из них сбудутся именно в  это чудесное время:)


Щасливчики, народжені в грудні, святкують день народження у справді казковий час! Навколо все блищить: найперше сніг, чи то від сонечка, чи від світла ліхтарів; святкові вітрини супермаркетів та затишних крамничок; і навіть очі - особливо у діток:) - адже всі в очікуванні казки, яка ось-ось завітає до кожного!
Счастливчики, рожденные в декабре, празднуют день рождения в действительно сказочное время! Вокруг всё блестит: во-первых снег, либо на солнышке, либо от света фонарей; праздничные витрины супермаркетов и уютных магазинчиков; и даже глаза - особенно детские:) - ведь все в ожидании сказки, которая вот-вот придет к каждому!



Використала скрап-папір, скелетовані листочки, півперлинки та стрази, темно-срібний мікробісер, сухий глітер, чіпборд обклеїла фіолетовим папером. І звичайно ж чудовий штамп-напис Скрап-студії "З любов'ю": "Прийшов час здійснитись твоїм мріям!"
Использовала скрап-бумагу, скелетированные листики, полужемчуг и стразы, серебристо-темный микробисер, сухой глиттер, чипборд обклеила фиолетовой бумагой. Штамп от Скрап-студии "С любовью": "Пришло время исполняться твоим мечтам!"


Напевно вам цікаво, які магічні перетворення я робила з листочками?;) Думаю, багато хто бачив цей заворожуючий МК від Альфії, а хто не бачив - запрошую до перегляду та експериментів;) Не лише з листочками, а й з нашим завданням:) Запрошені дизайнери та команда Проекту створили надзвичайно натхненні листівки!!
Наверное вам интересно, какие магические превращения я делала с листиками?;) Думаю, многие видели этот завораживающий МК от Альфии, а кто не видел - приглашаю просмотреть и приступить к экспериментам;) Не только с листиками, а и с нашим заданием:) Приглашенные дизайнеры и команда Проекта сделали очень вдохновляющие открытки!!


Додам, що ПВА я розбавляла водою, бо з не розбавленим у мене нічого хорошого не вийшло. І шкода, не мала можливості пошукати тейп-стрічку(( З закрученими хвостиками було б ще цікавіше:)
Добавлю, что ПВА я разбавила водой, с нерозбавленым ничего хорошего не получилось. И жаль, не было возможности поискать тейп-ленту(( С закручеными хвостиками было бы еще интереснее:)

Приму участие в Задании Первого белорусского ЧБ "Немного волшебства". Чипборд послужил отличной основой для выделения надписи:)


І не забувайте про смачні та корисні натуральні вітамінчики - хворіти в такий передсвятковий час аж ніяк не можна!;)

И не забывайте о вкусных и полезных натуральных витаминчиках - болеть в такое предпраздничное время никак нельзя!;)

42 коментарі:

  1. Листівка і ті чарівні листочки просто супер! Зараз буду дивитись МК... така краса!))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю!!:) Я теж не заспокоїлась, поки цю красу не спробувала зробити власноруч:)

      Видалити
  2. Яка краса, дуже цікава, оригінальна робота.

    ВідповістиВидалити
  3. Іринко, вона справді магічна ця листівочка! ))
    ті камінчики просто заворожують! наче частинка магії на листочках )))
    Здійснення мрій тобі, сонечко ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це все блиск камінчиків)) Магнетизує)))
      Дуже дякую за побажання, сонечко!:)

      Видалити
  4. О, так!!! Дуже чарівно і дуже гарно!!! Листочкі просто неймовірні, та й палітра ммм....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валю, так-так, от з цього місця детальніше)) То я можу сподіватись на фіолетову листівочку в твоєму виконанні?;) Було б суперово! Мені чомусь не асоціюється фіолетовий колір з тобою)) Можливо, що він холодний, а від тебе завжди йде тепло:)

      Видалити
    2. Ага, не сподівайся, у мене навіть паперу нема такого кольору, хоча палітра все рівно ммм.... :-)

      Видалити
  5. Ірусь, ну ти як завжди, неперевершено! Листівка просто бездоганна для мене! Дуже гарн, чудові листочки, чудова гама, чудова рукодільниця...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Червонію, червонію, червонію)))
      Дуже дякую, сонечко!!:)

      Видалити
  6. аааа, супер! Листики ну очень шикарные! сама давно заглядываюсь на такие штуки! Нужно как-нибудь сделать!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, Тань, в мене вже третя робота з мікробісером, і як думаєш через кого?;) Зайшла в магазин фурнітури, ну і серед всього різного дивлюсь Він в пакетиках - одразу згадала тебе й твої експерименти, ну і взяла, абсолютно не знаючи тоді навіщо, але ідеї не забарились))
      Дуже дякую за натхення!! Незважаючи на відстань та час:)

      Видалити
  7. Іруся, - листівка неперевершена! Вона дійсно заворожує. ЇЇ хочеться роздивлятися й роздивлятися!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юлю!!:) Я ж кажу, то все блиск камінців;) І ніби нічого особливого, а як магнетизує, сама відчепитись не можу))

      Видалити
  8. "Умереть не встать!" Це ж хтось як отримаю цю листівку - то й про мрії усі забуде з такого щастя!!!!!! Дуже вишукана робота! І кольори такі королівські!
    За МК окрема дяка - треба і собі спробувати, а то лежать у мене листочки без... мікробісера :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ))))) Дякую Аліно!!:) Дуже сподіваюсь на таку реакцію отримувачки;))
      Обов'язково спробуй!:)

      Видалити
  9. Листівочка ,просто чудова!!!!!!Прекрасні кольори!!!!
    І, окреме спаибі за МК!

    ВідповістиВидалити
  10. Листівка просто чудова - листочки приягують погляд і вже не можна від них відірвати - такі як як дорого оздоблена брошка. Просто милуюсь. Дуже хотілось в живу побачити ту красу і зі всіх сторін позаглядати

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також полюбляю всілякі блискітки, тож просто не змогла пройти повз такий блискучий МК;)
      Можливо і вдасться перетнутись і подивитись вживу;)
      Дуже дякую, Оленко!!

      Видалити
  11. Дуже красиво, Іро!
    Для мене фіолетовий - "важкий" колір. Ані папірця, ані квіточки такої. А дивлюся - чи не марно? Така краса виходить! Та й побажання гарне)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую, Олю!:) Для мене фіолетовий теж важкий. Ще якось на початку захоплення листівками купила собі набір паперу де купа фіолету, з якого й є цей листочок, і майже весь набір лежить, може пару листочків використала, а решта не йшло... Можливо, всьому свій час?:)
      Запрошую до експериментів:)

      Видалити
  12. Ириш, не могу тебе комментарий к работе оставить, может сейчас получится? Очень понравилась открыточка! Элегантно и аристократично! Украшения супер!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галя, спасибо большое за теплые слова и выделенное на них время!:) Мне очень приятно!:)

      Видалити
  13. Іра, як ти чудово цей фіолетовий приборкала! листівочка така святкова вийшла, тендітна й мерехтлива, як дівочі мрії) навіть якась невагома, як пір'ячко!
    Люблю грудень саме через ДН) місяць одразу ж починається з очікування свята

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ооо, Вікторіє, ти правильно підмітила - саме "приборкала")) Дякую!!
      І бажаю тобі приємно-незабутнього грудня!!:)

      Видалити
  14. Іруся, це якась магія... як мені подобаються оті листочки... просто краса! Дякую за мк, дуже цікаво! У тебе фантастична листівочка, мені цей колір дуже подобається... і тобі вдалось передати настрій! Клас. клас!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, дякую, сонечко!!:) І мені колір дуже-дуже подобається, але якийсь він не популярний, у мене, принаймні))

      Видалити
  15. Ірусю, листівочка просто фантастична. Оті листочи - казка якась! Я довго-довго роздивлялася фото і не могла зрозуміти де ж ти такі коштовні прикраси взяла :) Ідея надзвичайна просто, а втілення - слів бракує.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую, Наталю!:) Так, ідея чудова, я дуже рада, що Альфія поділилась з нами таким МК:) А плюс штампик - вийшло блискуче поєднання:)

      Видалити
  16. Вітаю з таким чудовиш виграшем - неймовірним зайцем від Торі http://v-tory.blogspot.com/2012/12/blog-post_25.html
    Це такий класний подарунок! Іруся, мусиш принести якось його "потискати", бо дуже класнючий

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оленко!!))) Погоджуюсь, неймовірний виграш!! Обов'язково принесу "потискати")) Таку красу не можна ховати:)

      Видалити
    2. Ага, але інколи хочеться такі подарунки собі заховати під подушку, і нікому деякий час не давати ;-)

      Видалити
  17. ААААААА.... Ірусю, я сьогодні отримала цю чудову, пречудову листівочку... як її довго розглядала, я не могла надивитись,така краса... слів просто мало :) Дякую тобі дуже-дуже. А ще це мій колір, обожнюю такий гарний фіолетовий колір6 а ще він так гарно підходить під мій декор в кімнаті :) дуже величезне дякую. цьом

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таню, дуже тішусь що тобі сподобалась вживу:) Тільки я, здається, дату невірну вказала, хоч і перевіряла ніби... тож пробач мою неуважність:)

      Видалити

Дякую за ваші коментарі! Дуже люблю їх читати:) Не забувайте покритикувати;)