четвер, 24 грудня 2015 р.

Результати блог-хопу "Магія свят"

Вітання, скрапмайстрині й скрапмайстри!:)

Сьогодні ми з дівчатками-дизайнерами дружно підводимо підсумки по блог-хопу, який спільно проводили команда магазину Аґрафка та команда українського виробника чипборду Вензелик.

Спочатку хочу подякувати всім вам за теплі слова і компліменти, а також за підписку! Хоч і не часто, проте старатимусь тішити вас чимось цікавим і красивим, і намагатимусь незабаром зазирнути в гості:)

Визначати переможця завжди хвилююче, мене зрозуміє кожен, хто хоч раз розігрував подаруночки. Проте і дуже приємно, адже це чудова можливість подарувати радість і позитивні емоції. Саме тому ми з дівчатками так любимо блог-хопи і всіляко підбиваємо на них виробників та магазини;)

В моєму блозі без зайвих слів рендом вибрав коментар під номером...


його написала Алёна Шевченко! Вітаю сердечно!!
Разом з святковими привітаннями від мене ти отримаєш чудові чипборди Вензелика!



Напиши, будь ласка, свою адресу на пошту irasoniachnaсобачкаgmailкрапкаcom

А ще найновіші улюблені чипборди Вензелика можна хоч вже вибрати в Аґрафці! Рекомендую всім:)

І тепер запрошую вас до блогів Аґрафки і Вензелика дізнатись імена щасливиць, які отримають подарункові сертифікати!


І ще раз хочу подякувати за теплі слова, рішучість і витривалість кожній і кожному з вас! Обійти таку величезну кількість блогів - це реальний подвиг (перевірено на собі))). Нехай ці риси допоможуть вам досягати омріяних цілей - життєвих і творчих!!!

п.с. Наталю, "глазур" я робила за допомогою білого контура, придбаного давним-давно в магазині для художників. Думаю, що з дотсами Фабрики Декору мав би вийти не гірший результат)

5 коментарів:

Дякую за ваші коментарі! Дуже люблю їх читати:) Не забувайте покритикувати;)