середу, 18 липня 2012 р.

Мені лише 20 - і я дуже хочу жити!

Так написала Марина (волонтер фонду Крила Надії) про Сергія Чмирука. Трошки інформації зі сторінки фонду:

"Хлопець закінчив школу, поступив в технікум, завжди займався спортом. Навіть має ІІ розряд по гирьовому спорту. Завжди був за здоровий спосіб життя , любить плавання. Цікавиться комп’ютером, як і всі однолітки.
            Зараз для Сергія не найкращі часи, нажаль. Лікування йде важко, коштів немає. Наш фонд зміг закупити зараз цитозар, етопозид та гристим на суму понад 10000 гривень. Але наразі це все, чим ми можемо допомогти хлопцю. Та з лейкопенії хлопець ще не вийшов, і лікування ще не закінчилось.
            Будь ласка, допоможіть Сергію пройти це виснажливе і складне лікування. Він зовсім дорослий і розуміє абсолютно все. Батько весь час в лікарні з сином. Мама працює, до того ж вдома залишився молодший брат Сергія. Їм дуже потрібна допомога, адже це не просто кошти – це надія і впевненість, що ти не один, що багато небайдужих людей бореться за життя твоєї дитини. Їм дуже потрібна така підтримка. І Сергію в першу чергу."

На ДП, тут, Марина подає найсвіжішу інформацію по стану лікування. Що мене вразило - хлопчина бореться зі всіх сил! Ще тиждень тому аналізи були настільки низькі, що хімія здавалась чимось ілюзорним, але через кілька днів вдалось так підняти аналізи, що з понеділка почалась хіміотерапія. Треба не втратити цей шанс на життя!

Кошти на лікування цілком підйомні, але якщо зібратись усім хоч по трошки, бо сім'я в боргах та кредитах. На даний момент потрібні 10260грн.


Дуже хочу допомогти Сергію одужати... Давайте підтримаємо хлопця разом!


Кошти можна переказувати на реквізити фонду Крила Надії, в призначенні обов'язково вказувати: Добровільна пожертва для Чмирука Сергія.


Якщо переказувати кошти через Приват24, то щоб вказати призначення платежу, треба створити платіж по Україні, поставити галочку що кошти підуть на р/р Привату і вказати сам рахунок. Тільки в такій формі платежу дає вказувати потрібний текст в призначенні.


Наперед вдячна за Вашу допомогу! Вірю що разом ми справимось:)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую за ваші коментарі! Дуже люблю їх читати:) Не забувайте покритикувати;)