середу, 3 липня 2013 р.

Натхнення в СП з Євгенією Петцер

Привіт:) Сьогодні я з листівочкою по СП з Женею Петцер.
Умовами 9-го етапу є: стиль C&S; або звичайний, не дизайнерський, папір; або ж видовжена форма. Можна і поєднати всі три.
Привет:) Сегодня я с открыточкой по СП с Женей Петцер.
Условия 9-го этапа: стиль C&S; или обычная, не дизайнерская, бумага; или открытка вытянутой длинной формы. Можно и совместить все три.

І уже традиційно в цьому СП знову дещо новеньке пробую. Цього разу спреї - якось прикупила набір ТА і от прийшов їх зірковий час виходу на сцену:))) Захотілось зробити кольорові кульки чи кульбабки - ніби-то трішки схоже))
И уже по традиции в этом СП опять пробую новенькое. На этот раз спреи - как-то прикупила набор ТА и вот пришел их звёздный час выхода на сцену:))) Захотелось сделать разноцветные шарики или одуванчики - вроде немножко похоже))


Отака мрійлива листівочка зі справжнім творчим побажанням - один з улюблених написів від Штампувальні.
Вот такая мечтательная открыточка с настоящим творческим пожеланием (Вдохновения Тебе )- одна из любимых надписей от Штампувальни.

В основі акварельний папір. Чорнилка Stazon - суперові! Тільки штампи всі чорні після них))
Основа - бумага для акварели. Чернила Stazon - супер! Только штампы все черные после них))




Метелики з кальки, яку теж попередньо наспреїла - покрутило її звичайно ууух! Але метелики хорошенькі вийшли:) Ось такі експерименти:)
Бабочки из кальки, которую тоже сначала наспреила - покрутило ее конечно ууух! Но бабочки хорошенькие получились:) Вот такие эксперименты:)


Доречі, в цьому ж пості Євгенія додала чудове відео (суперова традиція!:)) про створення листівочки і бонусом йде корисна інформація про спреї та іншу продукцію ТА - дуже цікаво та пізнавально, рекомендую!!
Кстати, в этом же посте Евгения добавила отличное видео (классная традиция!:)) по созданию открыточки и бонусом идет полезная информация о спреях и другой продукции ТА - очень интересно и познавательно, рекомендую!!


Обіймаю:) / Обнимаю:)

10 коментарів:

  1. Дуже класно!!!!Суперовий ефект від спреїв!

    ВідповістиВидалити
  2. суперова листівка! але от дивлюсь і не розумію, як вам вдається працювати з акварельним папером щоб він після роботи залишався таким пряменьким і гарненьким, в мене він крутиться в різні сторони і вигляд має потім не найкращий, може це все таки ще від якості паперу залежить? бо купила найдешевший альбом для малювання :(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Христино!:) Точніше кажучи, в мене напевно не так папір, як картон, він досить товстий. Хоча і його повело там, де спрею було найбільше. Допомогло прасування зі звороту, але таки не повністю...

      Видалити
  3. Цікава концепція натхнення :) Дуже ніжно вийшло і метелики такі повітряно-прозорі!

    ВідповістиВидалити

Дякую за ваші коментарі! Дуже люблю їх читати:) Не забувайте покритикувати;)